Søke Barnehageplass

1 Mars er fristen for å søke om barnehageplass til høsten!

Gå gjerne inn her på nettsiden vår og les dersom du ønsker å søke plass til ditt barn hos oss.

Vi har hver høst ledige plasser fra 1-5 år, som vi ønsker skal fylles av nysjerrige og glade barn. Vår "nærmiljøbarnehage" er et godt sted å være. Både inne på huset og ute i lavo-området vårt skjer det spennende ting hver eneste dag, og vi jobber for å skape gode barndomsminner for alle barna våre.

I vedtektene våre står det:

Barnas Hus Gullhella AS er en barnehage som drives på ideelt grunnlag, i tråd med barnehagelovens formålsparagraf. Formålet er å gi barn i nærmiljøet en god barndom preget av trivsel, vennskap, lek og læring. Barnehagen drives med en tydelig natur og frilufts profil, og alle barn vil i løpet av barnehagetiden tilbringe mye tid ute i naturen. Lek, Språk, Relasjon og Natur er barnehagens fokusområder.

Dere er også hjertelig velkommen innom oss for å hilse på, dersom dere er nysjerrige på barnehagen vår. Vi har åpen dag tirsdag 5 februar (se egen sak på forsiden). Dersom denne dagen ikke passer, er det fint om dere tar en telefon til oss først, slik at vi kan gi dere en tid hvor vi kan ha mulighet til å møte dere og snakke litt med dere.

Følg oss gjerne på vår Instagramkonto : barnashus_gullhella. Her deler vi glimt fra hverdagen til barna i barnehagen.

Link til søknadsskjema finner dere her:

https://skjema.asker.kommune.no/viewer/0220/bruker?retur=%2fviewer%2f0220%2f0220_701660o&shortname=0220_701660o