Vinterdagene går sin gang i Barnas Hus

Det er gode dager i barnehagen, og vi har lagd vår egen vinter :-)

Da årets vinter heller ikke har blitt noe særlig å skryte av, så gikk vi til innkjøp av vår helt egne snøkanon! Når kuldegradene satte inn fikk vi lagd en fin mengde med snø, og etter tre dager hvor kanonen gikk for fullt, så kunne vi også arrangere vinterfest og skidag i barnehagen. Blir det kalde dager fremover, så lager vi gjerne mer :-) Og vi er iallefall klare for barmarksfrost i november - da skal vi lage mer snø !!Ellers er vi nå inne i vinterferieuka, og flere, både små og store tar litt fri. Vi som er igjen nyter å være færre - vinn vinn for alle med slike uker. 

Så er vi også i full gang med å tenke på neste barnehageår, og følger spent med på søknadene som kommer inn. Det var en flott besøksdag i begynnelsen  av februar, hvor flere var innom oss for å se på barnehagen vår. Spennende tider både for dere som søker og for oss.

Februar måned avsluttes med Karneval, og nå er alle avdelingene igang med forberedelser;det lages masker og pynt og barna planlegger kostymer og gleder seg til denne festdagen.