Høst på Barnas Hus

Høsten er kommet.

Høsten er over oss. Vi ser det på alle de flotte fargene og løvet som faller. Vinden uler og små og store har friske roser i kinnene. Det er deilig å finne frem ulltøyet igjen, og regntøyet har vi også fått testet noen ganger allerede.

I barnehagen vår hadde flinke foreldre dugnad sist uke. Det ble kostet og spylt, både ute og inne. Vaskefillene fikk også kjørt seg, både i grillhytta og i lavoen. Skikkelig fint ble det og vi er takknemlig for innsatsen som alle foreldre legger ned for å gjøre barnehagen vår innbydende. 

Sist uke hadde vi brannvernuke. Førskolebarna fikk besøke brannstasjonen og hilse på brannbamsen Bjørnis. De fikk også med seg en flott koffert hjem, som inneholder masse materiale de kan jobbe med for å lære bra brannvern. I barnehagen hadde vi to varslede brannøvelser, slik at alle små og store fikk øvd på evakuering. Det ble holdt brannøvelse i grillhytta også. Mange barn fikk testet brannslangen, å vi lærte alle sammen brannsang og brannvers, slik at vi vet at vi ringer 110 når det brenner!

Oktober startter med høstferie for noen, før vi kjører igang Forut opplegg hvor vi skal besøke Sivatas gjennom sang og film. Forut mnd avsluttes med stort foreldrearrangement for alle sammen i barnehagen, på Fn dagen. Vi gleder oss!